Çuval kazası kamerada! 4. kattan atılan kum çuvalı üzerine düştü

İnşaatın önündeki çuvalların içindekileri inceleyen bir kişi, 4. katın balkonundan atılan kum çuvalı üzerine düşünce ağır yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrasında talihsiz adamın durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Samsun'da bir inşaatın önünde duran bir kişi, üzerine 4. katın balkonundan atılan kum çuvalı düşen bir kişi ağır yaralandı. Çuvalın düşme anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

İnanılmaz olay Atakum ilçesi Küçükkolpınar Mahallesi Alaçam Caddesi'nde bulunan 8 katlı bir inşaat halindeki binada meydana geldi. İnşaatın 4. katındaki işçiler buradaki çalışmaları bitince içi kum dolu çuvalı aşağı attı. 4. Kattan atılan çuval bu sırada inşaatın önünde bulunan ve eğilerek atılmış olan kum dolu çuvalları inceleyen 55 yaşındaki Yaşar B.'nin üzerine düştü.

Talihsiz adam 112 ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen Yaşar B.'nin kum dolu çuvalın üzerine düşme anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

İHA

Çuval kazası kamerada! 4. kattan atılan kum çuvalı üzerine düştü ile ilgili etiketler Samsun kaza kum çuvalı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.