Cüneyt Özdemir'le ROK arasında 'kafan güzel' tartışması

Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalında gerçekleştirdiği canlı yayına Rasim Ozan Kütahyalı konuk oldu. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasını konuşan ikili arasında 'kafan güzel' polemiği yaşandı. İkili canlı yayına alkollü çıkma tartışması yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa haberi gündeme bomba gibi düştü. Bakan Albayrak'ın sosyal medya hesabından istifa ettiğine dair bir açıklama paylaşıldı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir YouTube kanalında yaptığı canlı yayında konukları ile söz konusu gelişmeyi konuştu.

Canlı yayına katılan isimler arasında Boşnak vatandaşlar hakkında sarf ettiği skandal sözlerle gündeme gelen Rasim Ozan Kütahyalı da katıldı.

KAFAN GÜZEL DEYİNCE SİNİRLER GERİLDİ

Kütahyalı, canlı yayında bir kaç kez Özdemir'e 'kafan güzel' deyince gerginlik yaşandı.

Özdemir, Kütahyalı'ya tepki göstererek ''Ben alkol kullanıyorum. Ama kesinlikle yayına alkollü çıkmam'' diyerek tepki gösterdi.

Bunun üzerine Kitahyalı ise ''Ben seküler bir insanım. Ben de zaman, zaman alkol kullanırım. Ama yayına çıkmadan kullanmam. Kafan güzel demek illa alkollüsün demek değildir. Keyfin yerinde demek istedim'' şeklinde konuştu.

İkili arasındaki alkol polemiği uzun süre devam etti.

İşte o anlar...

 

 

 

 

Cüneyt Özdemir'le ROK arasında 'kafan güzel' tartışması ile ilgili etiketler Cüneyt Özdemir Rasim Ozan Kütahyalı kafan güzel tartışma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.