Cüneyt Özdemir'den Hadise'ye veryansın

Eşi Reza Zarrab'a boşanma davası açan şarkıcı Ebru Gündeş, dava dilekçesinde eşinin başka kadınlarla ilişki yaşadığını öne sürdü. Gündeş'in bahsettiği kadınlardan birinin de Hadise olduğu iddia edildi. Gündeme bomba gibi düşen bu iddia ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan gazeteci Cüneyt Özdemir, isim vermeden Hadise'yi eleştirdi.

Ebru Gündeş, 11 yıldır evli olduğu Reza Zarrab'a "evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı" gerekçesiyle Bodrum Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtı.

Gündeş dilekçede eşinin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu hatta o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını belirtti. 

Hürriyet'ten İsmail Bayrak, Gündeş'in bahsettiği kadının aynı programda jürilik yaptığı Hadise olduğunu ileri sürdü.  Hadise'nin Miami'ye giderken Türk vatandaşlar tarafından dikkatleri üzerine çekmemek adına aktarmalı uçuş yaptığı da iddia edildi. 

 CÜNEYT ÖZDEMİR: ADLİ BİR HABER BU

Bu iddia gündeme bomba gibi düşerken, gazeteci Cüneyt Özdemir'den de dikkat çeken bir paylaşım geldi.

"Adam vatanını satmış, Türkiye'nin en büyük devlet bankasını mahkum ettirmiş, yöneticisini cezaevine attırmış, FBI korumasında yeni davaya tanıklık için hazırda tutuluyor ve Türkiye'den ünlü birileri de gidip bu adamla 'aşk' yaşıyor öyle mi?" paylaşımında bulunan Özdemir, bunun magazin haberi değil 'adli' bir haber olduğunu söyledi.

Cüneyt Özdemir'den Hadise'ye veryansın ile ilgili etiketler Hadise Ebru Gündeş Reza Zarrab Cüneyt Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.