Cüneyt Özdemir'den dikkat çeken yorum: Ak Parti son 20 yılda pek çok eser kazandırdı

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Altılı masanın aday belirleme sürecini sert sözlerle eleştirdi. Muhalefetin bıkkınlık getirdiğini söyleyen Özdemir, "Gözünü karartan bir muhalif değilsen şunu görebilirsin, Ak Parti son 20 yılda pek çok eser kazandırdı bu ülkeye. Muhalif kanalları aç ah ah, vah vahtan başka bir şey yok” ifadesini kullandı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Altılı masanın adaylık çalışmalarını değerlendiren Özdemir, Millet İttifakı'nın adayının hala belirlenememesinin bıkkınlık getirdiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun İstanbul için yaptığı erken seçim çağrısına da değinen Özdemir, CHP liderinin çağrısı için 'Saçma sapan bir şey' ifadesini kullandı.

AK PARTİ SON 20 YILDA PEK ÇOK ESER KAZANDIRDI

Özdemir şöyle konuştu:

"Gözünü karartan bir muhalif değilsen şunu görebilirsin, Ak Parti son 20 yılda pek çok eser kazandırdı bu ülkeye. Muhalif kanalları aç ah ah, vah vahtan başka bir şey yok. İnsanlar olumlu şeyleri kullanıyor ama görmek işlerine gelmiyor” dedi.

 

Cüneyt Özdemir'den dikkat çeken yorum: Ak Parti son 20 yılda pek çok eser kazandırdı ile ilgili etiketler Cüneyt Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.