Cüneyt Özdemir, Dilan Polat'ı yerden yere vurmuştu! O sözlere yanıt geldi

Lüks yaşantısını sık sık sosyal medya hesabında gözler önüne seren iş insanı Dilan Polat, yaptığı bir paylaşımla Cüneyt Özdemir'i kızdırdı. Polat'ın ''Benim param siz züğürtlerin çenesini yordu'' diyerek tükürdüğü videosunu gören Özdemir, Polat'a sert ifadelerle tepki gösterdi. Özdemir'in sözlerine Dilan Polat'tan yanıt geldi.

İş insanı Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın lüks yaşantısı Dilan Polat'ın yaptığı paylaşımlar nedeniyle sık sık gündeme geliyor. Dilan Polat, son olarak evlilik yıl dönümünde kocasının kendisi için uçak kiraladığını paylaşarak gündeme geldi. 

Eşi ve kendisi için yapılan yorumlara öfkelenen Dilan Polat, bir video paylaştı ve ''Benim param siz züğürtlerin çenesini yordu'' diyerek tükürdü.

CÜNEYT ÖZDEMİR, DİLAN POLAT'I TOPA TUTTU!

Dilan Polat'ın o videosunu gören Cüneyt Özdemir, çileden çıktı. Özdemir, yaptığı bir paylaşımla Dilan Polat'a tepki gösterdi.

Özdemir'in paulaşımda şu ifadeler yer aldı:

''Biraz önce instagram'da bir story'de 'Benim param siz züğürtlerin çenesini yordu' diyerek kendisini izleyenlere tüküren bir fenomen gördüm. Türkiye gibi ekonomik krizin ortasında, neredeyse bir survivor yarışmasındaymış gibi milyonlarca insanın varolma mücadelesi verdiği bir ülkede lüks arabaları, uçakları teşhir etmenin adı sonradan görmelik de değil 'zenginlik pornografisidir'. Ülkenin yarısı asgari ücrete mahkum olmuşken buna tepki gösteren insanları 'züğürtler' olarak aşağılayıp suratlarına tükürmenin adı nedir onu (ilk kez gördüğüm için) bilemiyorum. Milyonları milyarları olan çok insan tanıdım ama bu seviyeye ilk kez tanık oluyorum. Zenginlik para kazanmak değil onu harcamayı bilmektir! Son bir hatırlatma, bugün 'züğürtler' deyip, o suratlarına tükürdüğünüz insanlar sayesinde bu paraları kazandınız, umarım birgün tersine tanık olmazsınız!''

DİLAN POLAT'TAN YANIT GELDİ!

Cüneyt Özdemir'in paylaşımını gören Dilan Polat'tan yanıt gecikmedi. Polat, Özdemir'in sert sözlerine şu şekilde yanıt verdi:

"Hiçbir zaman iyi insanlara tükürmem ben k..pelere tükürüyorum az bile onlara. Onlardan para mı kazanıyor muşum aaaaa aaaa... Kazanmıyorum onlar bana günahını vermez merak etme ayrıca kazanmak da istemem b.klardan gelecek parayı. Algıda seçicilik sözde algı yapacaklar işte"

Cüneyt Özdemir, Dilan Polat'ı yerden yere vurmuştu! O sözlere yanıt geldi

 

Cüneyt Özdemir, Dilan Polat'ı yerden yere vurmuştu! O sözlere yanıt geldi ile ilgili etiketler Cüneyt Özdemir Dilan Polat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.