Cüneyt Özdemir: İmamoğlu da Abdullah Gül gibi 'nazlı gelin sendromu' yaşıyor

Gazeteci Cüneyt Özdemir, YouTube kanalı üzerinden yaptığı canlı yayında, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili ilginç bir benzetme yaptı. Özdemir, İmamoğlu'nu Abdullah Gül'e benzeterek "nazlı gelin sendrom' var" dedi.

Cüneyt Özdemir YouTube kanalı üzerinden yaptığı canlı yayında, Ekrem İmamoğlu ve CHP'deki 'değişim' sesleriyle ilgili yorumlarda bulundu.

Özdemir, Ekrem İmamoğlu'nun sürekli pasif davrandığını, korkak oynadığı ve 'top ayağıma gelsin' şeklinde hareket ettiğini söyledi.

"Ekrem İmamoğlu, Abdullah Gül sendromu yaşıyor. Nedir bu? Cesur davranmıyorsun. Böyle hep bir şey olsun da görev bana gelsin diye bekliyorsun. Top ayağıma gelsin de kurtarıcı olayım diye bekliyorsun. İmmaoğlu, Abdullah Gül ile aynı durumda. Biz buna halk arasında 'Nazlı gelin sendromu' deriz."

Cüneyt Özdemir: İmamoğlu da Abdullah Gül gibi 'nazlı gelin sendromu' yaşıyor ile ilgili etiketler Cüneyt Özdemir Ekrem İmamoğlu Abdullah Gül
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.