Cüneyt Özdemir: İmamoğlu 6'lı masanın kimyasını bozdu

Gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabından paylaştığı dikkat çeken videoda 6'lı masadaki adaylık yarışına dikkat çekerek taht kavgalarının başladığını söyledi. Özdemir, Ekrem İmamoğlu'na verilen cezanın fırsata dönüştürülmediğini söyleyerek ''Ellerindeki fırsatı bir kenara ittiler'' dedi ve 6'lı masa içerisindeki adaylık yarışına tepki gösterdi.

CHP'deki cumhurbaşkanı adaylığı yarışı kızıştı. Kemal Kılıçdaroğlu her fırsatta 'Ben buradayım' dercesine kendisini ön plana çıkarmaya çalışıyor. Fakat Ekrem İmamoğlu engeli ile karşılaşıyor. Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu'na destek verdiği ise apaçık ortada. Seçime az bir zaman kaldı fakat ''6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı kim olacak?'' sorusu cevap bulmadı. Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda "Altılı masa müthiş bir fırsatı kenara itti, taht kavgalarına başladı." diyerek Ekrem İmamoğlu'na verilen cezanın fırsata dönüştürelemediğine dikkat çekti. 

''ALTILI MASA BÜYÜK BİR FIRSATI HEP BERABER KENARA İTTİ''

Özdemir, ''6'lı masa için büyük bir rüzgarı, CHP için bulunmaz bir fırsatı, seçimler öncesinde her ikisinin üzerine serpilmiş olan ölü toprağı atma fırsatını hep beraber bir kenara ittiler. Dediler ki başkan adayı kim olacak?'' diyerek Millet İttifakı'nın adaylık yarışına odaklanmalarını eleştirdi.

Cüneyt Özdemir: İmamoğlu 6'lı masanın kimyasını bozdu ile ilgili etiketler Cüneyt Özdemir 6'lı Masa
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.