Cüneyt Özdemir CHP'deki 'danışman' krizini böyle tiye aldı: "Google'a da bakamadılar"

Gazeteci Cüneyt Özdemir, CHP'de yaşanan Perinaz Mahpeyker Yaman'ın danışman olarak atanması kriziyle ilgili konuştu. Özdemir krizi tiye alarak böyle bir durumun nasıl önüne geçilebileceğini saniyeler içinde 'Google araması' yaparak gösterdi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun daha önce kendisine sosyal medyadan hakaretler savunan Perinaz Mahpeyker Yaman'ı kadın ve aile politikaları konusunda çalışma yapmak üzere 'Genel Başkan Danışmanı' olarak ataması sonrasında büyük bir kriz patlak vermişti.

Gazeteci Cüneyt Özdemir de yaşanan bu olayı tiye alarak canlı yayında bazı yorumlarda bulundu.

"BİZ BİLE İŞE BİRİNİ ALIRKEN GOOGLE'DAN ARATIYORUZ"

"Kılıçdaroğlu danışman alıyor. Danışman buna sövmüş ana-avrat neredeyse. Gizli de değil sosyal medyadan sövmüş. Çok basit bir şey ama kimse Google'a Kılıçdaroğlu ile hanım efendinin ismini yazıp aramamışlar. Mesela biz burada bir arkadaşı alırken bir Google'luyoruz, kimmiş, bize sövmüş mü diye.

Çok da zaman almıyor yani. İsterseniz zaman tutalım. Kemal Kılıçdaroğlu ve Perinaz Mahpeyker Yaman'ı aratalım şimdi ve Twitter'da bütün şeyler karşımıza çıkıyor. Sadece 15 saniye sürdü. Büyük zaman ayıracağınız bir şey değil yani. Bütün siyaset böyle dizayn ediliyor kardeşim. Derin siyasette zaman yok. 15 saniye alıyor..."

Cüneyt Özdemir CHP'deki 'danışman' krizini böyle tiye aldı: "Google'a da bakamadılar" ile ilgili etiketler Cüneyt Özdemir Kemal Kılıçdaroğlu Perinaz Mahpeyker Yaman CHP
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.