Cüneyt Çakır alkışlandı!

Antalyasporlu taraftarlar ve Kayserisporlu futbolcular, yeşil sahalara geri dönen hakem Cüneyt Çakır'ı alkışlarla karşıladı.

MHK'nin düdük astırdığı 13 hakem arasında yer alan Cüneyt Çakır, Tahkim Kurulu'nun kararı bozması sonrası ilk kez Antalyaspor- Kayserispor maçında düdük çaldı. Sahalara geri dönen deneyimli hakem alkışlarla karşılandı.

2022 Dünya Kupası'nda görev yapması beklenen ancak liste dışı bırakıldığı için bu durum zora giren Cüneyt Çakır hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı. Ferhat Gündoğdu'nun istifasının ardından göreve gelen Sabri Çelik ve arkadaşları, Cüneyt Çakır'a uzun süre sonra maç verdi. Uluslarararası düzeydeki tecrübeli hakem, Süper Lig'in 34'üncü haftasındaki Antalyaspor - Kayserispor müsabakasında görevlendirildi.

Cüneyt Çakır ve yardımcıları uzun süren hasretin ardından, Akdeniz'de ilk kez sahalara döndü. Tecrübeli hakem ve yardımcılarının sahaya çıktığı esnada tribünlerde alkış sesleri yükseldi.

Cüneyt Çakır alkışlandı! ile ilgili etiketler Cüneyt Çakır
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.