Cüneyt Arkın'ın vefatı sonrası yeniden gündem oldu... Fatma Girik'in arkasından "Bekle beni" demişti

Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti. Arkın'ın vefatı herkesi yaa boğdu. Usta oyuncunun vefatı sonrası Fatma Girik ile ilgili söyledikleri yeniden gündem oldu. Girik'in vefatı sonrası Canlı yayına bağlanan Arkın "Bekle beni orda geliyorum" demişti. Cüneyt Arkın'ın vefatı sonrası sosyal medyada "Kavuştular" yorumları yapıldı.

Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. Cüneyt Arkın'ın ölümü sonrası filmleri, yaptıkları yeniden gündeme geldi. Arkın son olarak Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik'in ölüm haberini alınca yıkılmıştı.

Acı haberin ardından canlı yayına bağlanan Cüneyt Arkın, gözyaşlarına boğulmuştu.

 

"BEKLE BENİ FATMA"

Canlı yayında ağlayarak Fatma Girik'i anlatan Arkın, "İnanamıyorum ya bir dönem gitti. İçim yanıyor nasıl dayanırım bu acıya ah Fatmacığım ah Fatmacığım. Sen ne iyi bir insandın, ne kadar zariftin, dosttun. Ne güzel mavi mavi bakardın, nur içinde yat" şeklinde konuşmuştu.

Canlı yayında konuşurken fenalaşan Arkın, "Fatma'm bekle beni orada bekle geliyorum" deyip telefonu kapatmıştı.

Cüneyt Arkın'ın ölüm haberi sonrası sosyal medyada bu sözler yeniden gündem oldu. Arkın'ın bu sözlerini duyanlar "Kavuştular" yorumlarında bulundu.

Cüneyt Arkın'ın vefatı sonrası yeniden gündem oldu... Fatma Girik'in arkasından "Bekle beni" demişti ile ilgili etiketler Cüneyt Arkın vefat Fatma Girik kavuştular
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.