Cüneyt Arkın, yakın dostu Fatma Girik'i unutmadı!

Usta oyuncu Cüneyt Arkın, hidrosefali hastalığı sebebiyle beyninden ameliyat olan yakın dostu Fatma Girik'i hastanede ziyaret etti.

Ulus’ta bulunan bir hastanede tedavi gören Fatma Girik’i sabah erken saatlerden ziyaret eden isim Cüneyt Arkın oldu. Rahatsızlığı olmasına rağmen soluğu hastanede alarak arkadaşına moral veren Arkın, hastane içerisinde tekerlekli sandalye kullanması dikkatlerden kaçmadı.

"FATMA HANIM ADAMDIR"

 Basın mensuplarına Fatma Girik’in sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Cüneyt Arkın, “Fatma Hanım iyi diyebilirim. O çok güçlü bir kadın eskiden de öyleydi, şimdi de öyle. Fatma Hanım adamdır, sevgi doludur ve hayatta mesleğini bu kadar seven yoktur” dedi.

Cüneyt Arkın, yakın dostu Fatma Girik'i unutmadı!

Kendi sağlık durumu ile de bilgi veren Cüneyt Arkın, “Bir rahatsızlık geçirdim hastaneleri çok iyi biliyorum ama şuan iyiyim. Allah kimseyi hastanelere düşürmesin. Şöhretin olabilir, paran olabilir her şeyin olabilir ama sağlığın olmazsa, dostun olmazsa yandın” dedi.

Cüneyt Arkın, yakın dostu Fatma Girik'i unutmadı! ile ilgili etiketler Cüneyt Arkın Fatma Girik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.