Cumhuriyet'in Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya görevden alındı

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet gazetesinde 8 gazetecinin işten çıkarılmasına tepki gösteren Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya'nın görevden alındığı iddia edildi.

Cumhuriyet gazetesi, ekonomik nedenleri gerekçe göstererek 8 gazetecinin işine son vermişti.

Bu duruma tepki gösteren Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya, "Benim bilgim olmadan yapılan bu işlemi kınıyorum. Arkadaşlarımın yanındayım, görevimin de başındayım. Cumhuriyet her şeye rağmen çıkacak. Türkiye'nin en güzel gazetesini yapacağız. Bugün çıkarılan arkadaşlarımızı gazetemize döndüklerinde alkışlarla karşılayacağız" ifadelerini kullanmıştı ancak akıbeti 8 gazeteci ile aynı oldu.

Cumhuriyet'in Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya görevden alındı

Çıkarılan gazetecilere destek veren Aykut Küçükkaya'nın da görevine son verilirken, Küçükkaya'nın yerine vekaleten Yayın Koordinatörü Serkan Ozan getirildi.

Cumhuriyet'in Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya görevden alındı ile ilgili etiketler Cumhuriyet genel yayın yönetmeni aykut küçükkaya Serkan Ozan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.