Cumhuriyet Savcısı Kiraz’ı şehit eden teröristi ananlara CHP'den ziyaret!

CHP Parti Meclisi üyesi Gökhan Günaydın'ın sekreteri olan ve İBB İSYÖN AŞ'de İnsan Kaynakları Uzmanı kadrosunda olduğu belirlenen Eda Ezgi Yıldız'ın skandal twitlerinin ardından esas bombayı SüperHaber patlatıyor.

SÜPERHABER-ÖZEL HABER

CHP milletvekilleri Murat Bakan ve Murat Emir’in, 2019 yılında, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi’nde Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kirazı şehit eden teröristin yandaşlarına destek ziyareti yaptığı ortaya çıktı.

Cumhuriyet Savcısı Kiraz’ı şehit eden teröristi ananlara CHP'den ziyaret!

DTCF’deki terör yandaşları, 2 Nisan 2015’te Cumhuriyet Savcısı Kiraz’ı şehit eden teröristler Bahtiyar Doğruyol ve Şafak Yayla için anma eylemi yapmıştı. Bu terör eylemini yapan DHKP-C’li terör yandaşları daha sonra sık sık fakültede terör estirdi.

Aynı terör yandaşları yine terör örgütü propagandası yaparken milliyetçi-ülkücü öğrenciler teröristlere karşı tepki gösterdi. Çıkan olaylar sonrasında terör yandaşları siyasilerden destek istedi.

Cumhuriyet Savcısı Kiraz’ı şehit eden teröristi ananlara CHP'den ziyaret! - Resim : 2
CHP'li Murat Emir'in ziyarette attığı twit

 

Terör yandaşlarının beklediği desteği CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ve CHP Ankara Milletvekili Murat Emir verdi. İki milletvekili DTCF’ye giderek DHKP-C yandaşı militanlarla görüştü.

SüperHaber, vekillerin görüşme yaptığı terör yandaşının 2 Nisan 2015’teki teröristlerin anmasında yer alan O.G.Ş. olduğunu öğrendi.

Cumhuriyet Savcısı Kiraz’ı şehit eden teröristi ananlara CHP'den ziyaret! - Resim : 3

Terör yandaşı sekreter skandalından sonra iki milletvekilinin bu konuda ne açıklama yapacağı merak ediliyor.

Cumhuriyet Savcısı Kiraz’ı şehit eden teröristi ananlara CHP'den ziyaret! ile ilgili etiketler Mehmet Selim Kiraz CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.