Cumhuriyet gazetesinin gözaltı yalanı!

Cumhuriyet'in, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüyüşe katılan tutuklu asker babası Veysel Kılıç'ın gözaltına alındığı şeklindeki haberi asılsız çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Ankara'dan İstanbul'a yürüyen tutuklu darbe sanığının babası Veysel Kılıç'ın gözaltına alındığı yönündeki haberlerin asılsız olduğu ortaya çıktı.

veyselk2

Cumhuriyet gazetesinin internet sitesi, FETÖ darbe girişiminden sonra tutuklanan Hava Harp Okulu öğrencisi Selahattin Kılıç'ın babası Veysel Kılıç'ın, İstanbul Adliyesi'nde gözaltına alındığını iddia etmişti. Ancak Kılıç, gözaltı iddialarını yalanlayarak polisin kendisini korumak amaçlı adliye binasında güvenli bölgeye aldığını söyledi.

İstanbul Emniyeti'nden yapılan açıklamada da Veysel Kılıç'ın gözaltına alındığı iddiası yalanlanarak, "Şahsın durumunda herhangi olumsuz bir durum tespit edilmemiştir" denildi.

Cumhuriyet gazetesinin gözaltı yalanı! ile ilgili etiketler Gözaltı veysel kılıç
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.