82. Cumhurbaşkanlığı Koşusu'nu "Long Runner" kazandı

At yarışlarında 82. Cumhurbaşkanlığı Koşusu'nu Nimet Arif Kurtel'in sahibi olduğu, jokeyliğini Gökhan Kocakaya'nın yaptığı "Long Runner" isimli at, üst üste ikinci kez kazandı. Yarış birincisine 1 milyon 32 bin lira ödül verildi.

82. Cumhurbaşkanlığı Koşusu, Ankara 75'inci Yıl Hipodromu'nda gerçekleştirildi. 2 metre 400 çim piste yapılan koşuda, 3 yaş ve üzeri safkan İngiliz atları yarıştı. Koşuda, Nimet Arif Kurtel'in sahibi olduğu, jokeyliğini Gökhan Kocakaya'nın yaptığı "Long Runner" isimli at 2.29.10'luk derecesiyle bu yıl da birinci oldu.

Salih Kaya'nın sahibi olduğu, Selim Kaya'nın bindiği "Finesse" ise 2.29.86'lık derecesiyle ikinci, Özlem Ece Karamazı'ya ait, Gökhan Gökçe'nin jokeyliğini yaptığı "Distant Shining" adlı at ise 2.29.97'lik derecesiyle üçüncü sırada yer aldı. Yarış birincisine 1 milyon 32 bin lira ödül verildi.

82. Cumhurbaşkanlığı Koşusu'nu "Long Runner" kazandı

82. Cumhurbaşkanlığı Koşusu'nu "Long Runner" kazandı ile ilgili etiketler at yarışı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.