Cumhurbaşkanlığı adaylığında geriye düşen İmamoğlu ağzını bozdu

Cumhurbaşkanlığı adaylığında adı sıkça telafuz edilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu konuda CHP yönetiminden destek bulamayınca geri plana düştü. Gerginliği konuşmalarına yansıyan İmamoğlu, temel atma törenindeki konuşmasıyla tepkilerin odağı oldu.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda geri plana düşen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gerginliği konuşmalarında kendini ele veriyor.

Kiptaş Tuzla Aydınlık Evler temel atma töreninde konuşan Ekrem İmamoğlu ağzını bozdu. Kanal İstanbul'dan bahsedilmesinden rahatsızlığını dile getiren İmamoğlu, 'Lan'lı konuşması ile sosyal medyada tepki çekti.

Ekrem İmamoğlu, "Kanal İstanbul'dan bahsediyorlar ya çıldıracağım. Lan memleketin içinden bir kanal çevirdiniz paranın nereye aktığını bilmiyoruz. Neymiş büyük gemileri geçirecekmiş sen hayatından küvette bir tane gemi oynatmamış adamsın, büyük gemiyi İstanbul Boğazı'ndan geçiremezmiş de kanaldan geçirecekmiş. Sayın valim devletin bakanlarının düştüğü hale bak ya. Ben utanç duyuyorum, bundan mutlu değilim ha üzülüyorum." dedi.

Cumhurbaşkanlığı adaylığında geriye düşen İmamoğlu ağzını bozdu ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul ibb başkanı cumhurbaşkanı adaylığı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.