Cumhurbaşkanlığı adaylığı sorulan İmamoğlu, topu Kılıçdaroğlu ve Akşener'e attı

Reuters'e açıklamalarda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundaki soruya dikkat çeken bir yanıt verdi. Şu anda gündeminde bunun olmadığını söyleyen İmamoğlu, "Günü geldiğinde, en doğru kararın ittifak sürecini yöneten genel başkanlar tarafından verileceğini düşünüyorum" sözleriyle Kılıçdaroğlu ve Akşener'i işaret etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylık için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte ismi geçen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Reuters'e açıklamarda bulundu.

"GÜNDEMİMDE YOK"

Seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olmayı değerlendirip değerlendirmeyeceği sorusuna da yanıt veren İmamoğlu, bunun gündeminde olmadığını ve mevcut görevinin İstanbul'u en iyi şekilde yönetmek olduğunu söyledi.

KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER'İ İŞARET ETTİ

Açıklamalarının devamında İmamoğlu, "Şu anda Türkiye'de siyaset üstü bir atmosfer yani bilindik politik kuralların üzerinde bir anlayış mevcut. Millet İttifakı ve onunla temas içinde olan partilerin ortaya koyacağı uzlaşma Türkiye'nin belki de önümüzdeki on yılını etkileyecek… Günü geldiğinde, en doğru kararın ittifak sürecini yöneten genel başkanlar tarafından verileceğini düşünüyorum" dedi.

 

Cumhurbaşkanlığı adaylığı sorulan İmamoğlu, topu Kılıçdaroğlu ve Akşener'e attı ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Meral Akşener seçim Millet İttifakı Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adaylığı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.