Cumhurbaşkanı'na suikast yapmaya giden darbecilerin menfez inine aHaber girdi!

Muğla Marmaris yolunda asfaltın altındaki bir menfezde saklandığı belirlenen ve oradaki görüntüleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast timinin sembolü haline gelen Zekeriya Kuzu'nun 10 günlük kaçışı deşifre oldu.

DOMUZ YUVASINDA 10 GÜN SAKLANDI!

Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek ve Sabah Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman'ın görüntülediği 10 günlük firarın ayrıntılarını anlattı.

Bugünlerde "Menfez Paşası" olarak anılan 'Komutan Rögar' Zekeriya Kuzu'nun 10 gün boyunca saklandığı yerin domuzların uğrak mekanı olduğu ortaya çıktı.

KORKUDAN İNSANLIK DIŞI DURUMLARA GİRDİLER

Görüntülerde, Menfez paşası Zekeriya Kuzu'nun ve diğer darbecilerin firar günlerinde, korkudan insanlık dışı bir biçimde yaşamadıkları görülüyor.

Menfez darbecilerinin 10 günlük firarı A Haber'de Orhan Sali ile Söz Teması programında yayınlandı.

Cumhurbaşkanı'na suikast yapmaya giden darbecilerin menfez inine aHaber girdi! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Marmaris suikast menfez
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.