Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Düşük emekli maaşı alanları destekleyeceğiz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, son günlerin en çok merak edilen konuları arasında yer alan emekli maaşlarına yönelik yeni düzenlemeyle ilgili konuştu. Yılmaz, Düşük alanları destekleyici mahiyette bir yaklaşımımız olacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, katıldığı programda gündeme dair konulara yanıt verdi.

Kanal 7'ye konuşan Yılmaz, eenflasyonun geniş kesimler üzerinde oluşturduğu olumsuz tahribatı gidermek üzere çok ciddi adımlar attıklarını belirtti.

YIL SONUNA KADAR TAMAMLANACAK

Yılbaşı itibarıyla memurların maaşlarında enflasyon oranına göre bir artış olacağını, bu artışın memur emeklilerine de yansıyacağını anlatan Yılmaz, "İşçi emeklileri, Bağ-Kur emeklileri ve asgari emekli aylığı alanlara ilişkin oransal artışlar ve enflasyon farkı olacak. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın talimatıyla bu kesimlere dönük dengeleyici bir çalışmayı sürdürüyoruz. Çalışmayı yıl sonuna kadar tamamlayarak emeklimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Düşük alanları destekleyici mahiyette bir yaklaşımımız olacak." diye konuştu.

"KIDEM TAZMİNATI İÇİN ÇALIŞMA YOK"

"Kıdem tazminatıyla alakalı şu anda bir çalışmamız yok. Sendikalarla oturup uzlaşmadan, anlaşmadan bir anlayış birliği oluşturmadan bu konularda hiçbir zaman bir adım atmadık, atmayacağız."

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Düşük emekli maaşı alanları destekleyeceğiz ile ilgili etiketler Cevdet Yılmaz emekli emekli maaşı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.