Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Türk muhabir arasında ilginç diyalog! ''Naber kız''

Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu'na katılmak üzere ABD'nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile A Haber muhabiri Rüya Akkuş arasında geçen diyalog gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile A Haber muhabiri Rüya Akkuş arasında geçen diyalog gündem oldu.

Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu'na katılmak üzere ABD'nin New York kentinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan düzenlenen Concordia Zirvesi'ne katıldı. Zirve sonrası A Haber muhabiri Rüya Akkuş arasında geçen diyalog sosyal medyada dikkat çekti. Muhabirden aldığı cevaplar karşısında tebessüm eden Erdoğan, ''İş yapmaya geldik'' dedi.

Muhabir Akkuş'a "Naber kız?" diyerek selam veren Erdoğan, muhabirin "Programınız çok yoğun, sizi takip etmekte zorlanıyoruz" sözlerine, "İş yapmaya geldik" cevabını verdi. Muhabir Akkuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Concordia Zirvesi'nde size çok yönlü sorular soruldu, her konuya değinildi, sanırım başka bir lider yoktur bu kadar" dedi. Erdoğan ise "Çok yönlü cevaplar verdik" diyerek cevap verdi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Türk muhabir arasında ilginç diyalog! ''Naber kız'' ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhurbaşkanı ABD New York

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.