Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önünde eğildi, Yunanistan karıştı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in davetine icabetle Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısına katılmak için 6 yıl sonra ilk kez bugün Yunanistan'a gitti. Günübirlik resmi bir ziyaretin ilk dakikalarında Yunan Dışişleri Bakanı Georgios Gerapetritis'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önünde eğilmesi, Yunanları öfkelendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in davetine icabetle Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısına katılmak için 6 yıl sonra ilk kez bugün Yunanistan'a gitti. Günübirlik resmi bir ziyaretin ilk dakikalarında Yunan Dışişleri Bakanı Georgios Gerapetritis'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önünde eğilmesi, Yunanları öfkelendirdi. Yunan medyası bu görüntüleri, "Erdoğan'ın Atina ziyareti tarihi bir önem taşıyor. Ancak bu görüntüler, ulusumuz için mutlak utanç saniyeleriydi" ifadeleriyle yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'ın başkenti Atina'da, Başbakan Kiryakos Miçotakis ile bir araya geldi.

YUNANİSTAN DIŞİŞLERİ BAKANI, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÖNÜNDE EĞİLDİ

Erdoğan, Miçotakis'le bir araya gelmeden önce, Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu tarafından Cumhurbaşkanlığı Merkezinde resmi törenle karşılandı. Erdoğan'ın Yunanistan Cumhurbaşkanlığı binasına girerken, Yunanistan Dışişleri Bakanı Georgios Gerapetritis'in eğilmesi dikkatlerden kaçmadı.

YUNANİSTAN KARIŞTI

Bakan Gerapetritis'in Cumhurbaşkanı Erdoğan önünde eğilmesi Yunan kamuoyunda ses getirdi. Yunanlılar, Gerapetritis'in davranışına sert tepkilerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önünde eğildi, Yunanistan karıştı! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan Yunanistan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.