Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Filenin Sultanları’na şampiyonluk tebriği!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup edip Avrupa şampiyonu oldu. Karşılaşma sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filenin Sultanları'nı tebrik ederken, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da açıklamalarda bulundu.

2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde A Milli Kadın Voleybol Takımı, Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek Avrupa şampiyonu oldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "FİLENİN SULTANLARI'NI CANIGÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa şampiyonu olan Filenin Sultanları'nı tebrik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2023 CEV Avrupa Şampiyonu olarak hepimize büyük bir gurur yaşatan A Millî Kadın Voleybol Takımımızı, Filenin Sultanları’nı canıgönülden tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

BAKAN BAK: "A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMIMIZ YİNE TARİH YAZDI"

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Belçika'da düzenlenen 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan'ı finalde yenerek Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımını yayımladığı mesajla kutladı.

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"A Milli Kadın Voleybol Takımımız yine tarih yazdı. Milletler Ligi şampiyonluğunun ardından dünya 1 numarası olarak katıldığı 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan'ı finalde yenerek Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları'nı yürekten tebrik ediyorum. Hem kulüpler hem de milli takım düzeyinde Türkiye'nin voleybol ülkesi olmasında emeği geçen sporcu, teknik heyet, yöneticiler ve sporseverleri kutluyorum. Avrupa Şampiyonu olarak bizleri gururlandıran A Milli Kadın Voleybol Takımımızın başarılarının devamını diliyorum."

MEHMET AKİF ÜSTÜNDAĞ: "SIRADA KALDI OLİMPİYAT"

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ise sırada Olimpiyat şampiyonluğunun kaldığını belirterek, "Dünya 1 numarası, Avrupa'nın şampiyonu. Sırada kaldı Olimpiyat. İnşallah orada da kürsüde yer alacağız, İstiklal Marşımızı her yerde söyleteceğiz, bayrağımızı dalgalandıracağız. Desteğini esirgemeyen herkese teşekkürler. Bu muhteşem seyirciye özellikle teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız maç öncesi aradı, 'Şampiyonluk istiyorum' dedi. Maç sonrası aradı. Türkiye hak etti. Tadını çıkaralım, mutlu olalım, bir olalım, beraber olalım. Ülkemiz için her cephede savaşalım." dedi.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Filenin Sultanları’na şampiyonluk tebriği! ile ilgili etiketler Türkiye Sırbistan voleybol Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.