Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sert konuştu: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından jet yakıtı iddialarına çok sert tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu iftirayı atanları asla unutmayacaklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı siyasi liderlerin dile getirdiği ve sosyal medyada yer alan işgalci İsrail'e jet yakıtı satıldığı iddialarına çok sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sert konuştu: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız!

Erdoğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

''Türkiye, bugün yola çıkan 3 bin 774 tonluk 9'uncu iyilik gemisiyle birlikte Gazze'ye en fazla insani yardım yapan ülke konumunu perçinlemiştir. Böyle olmadığını bal gibi bildikleri halde jet yakıtı konusunda Türkiye Cumhuriyeti Devletine iftira atanları asla ve asla unutmayacağız. Türkiye katliamların çok öncesinde İsrail'e askeri amaçla kullanılabilecek hiçbir malzemenin satışına izin vermemiştir. Zaman geçtikçe bu ahlaksız kampanyaların arkasında hangi hesapların ve odakların bulunduğu elbette ortaya çıkacaktır.''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sert konuştu: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.