Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Murat Kurum ile birlikte Ayasofya Camii'nde!

Seçim çalışmalarının son 2 gününü İstanbul'a ayıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam namazını Murat Kurum ile birlikte Ayasofya Camii'nde kıldı.

Yerel seçim için sandıklar kuruldu, seçmen oy kullanma saatini bekliyor.

Son 2 gününü İstanbul kampanyasına ayıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Güngören ve Arnavutköy'de İstanbullulara seslendi.

Mitinglerde halka hitap eden Erdoğan, propaganda yasaklarının başlamasıyla birlikte ise iftar programı kapsamında Ayasofya'ya geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada orucunu açarak İstanbullularla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Murat Kurum ile birlikte Ayasofya Camii'nde!

MURAT KURUM İLE BİRLİKTE NAMAZ KILDI

İftardan sonra cemaatle birlikte akşam namazını Ayasofya Camii'nde kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim öncesinde son duasını da burada yapmış oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Murat Kurum ile birlikte Ayasofya Camii'nde! - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Murat Kurum ile birlikte Ayasofya Camii'nde! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya AK Parti Murat Kurum seçim Yerel seçim İstanbul İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Cumhur İttifakı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.