Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Fulya Öztürk arasında gülümseten diyalog!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, TEKNOFEST'e konuk oldu. İki lider, festival alanından ayrılırken gazeteci Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Röportajda gülümseten bir diyalog da yaşandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan rahatsızlığının ardından bugün ilk kez sahaya indi.

Erdoğan TEKNOFEST’e katılırken, festivalde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de vardı.

Erdoğan ve Aliyev, TOGG ile festival alanından ayrılırken gazeteci Fulya Öztürk arasında dikkat çeken bir milletvekilliği adaylığı diyaloğu yaşandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Fulya Öztürk arasında gülümseten diyalog!

“BEN BUNU ADAY YAPACAKTIM”

Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine mikrofon uzatan muhabir Fulya Öztürk için “Ben bunu aday yapacaktım, kayboldu ortadan. Biraz çok çalış. Bu tam milli.” dedi.

Sağlık durumu hakkındaki soruya da yanıt veren Erdoğan, 'Elhamdülillah gayet iyiyim' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Fulya Öztürk arasında gülümseten diyalog! - Resim : 2

“BU KIZ BİZİM KIZ”

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de 'İkinci Karabağ savaşında en tehlikeli yerlere gitti. Bizimle ağladı, bizimle sevindi, bizimle kutladı. Bu kız, bizim kız' diye konuştu.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Fulya Öztürk arasında gülümseten diyalog! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan Fulya Öztürk İlham Aliyev

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.