Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile BAE Devlet Başkanı En Nahyan arasında kritik görüşme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid en-Nehyan'la görüştü. Görüşmede, Türkiye’nin Filistinlilere insani yardım ulaştırma gayretleri, barışı sağlamak için atılan adımlar ele alındı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları, bölgede kalıcı ateşkesi sağlama çabaları, Türkiye’nin Filistinlilere insani yardım ulaştırma gayretleri ve barışı sağlamak için atılan adımlar ele alındı.

"İSRAİL BİR AN ÖNCE DURDURULMALI"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşmede, İsrail’in bir an önce durdurulması ve kalıcı ateşkesi sağlamak için atılan adımların kararlılıkla devam ettirilmesinin önemli olduğunu söyledi.

'FİLİSTİN'E DESTEĞİ ARTIRACAK GİRİŞİMLER' VURGUSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgede barışın sağlanması için İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Birliği ortak zirvesinde alınan kararların titizlikle uygulanması ve uluslararası toplumun Filistin’e desteğini artıracak girişimlerin birlik ruhuyla devam ettirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile BAE Devlet Başkanı En Nahyan arasında kritik görüşme! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Birleşik Arap Emirlikleri İletişim Başkanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.