Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bakanlarla basketbol oynadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile basketbol oynadı. Sağlıklı Yaşam için sporun çok önemli olduğunu vurgulayan Hidayet Türkoğlu o fotoğrafları sosyal medyada paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurmaylarıyla birlikte sabah sporu yaptı. Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Danışmanı Ahmet Cotuk ve Hamza Yerlikaya birlikte basketbol oynadı.

Erdoğan'ın basketbol oynarken çekilen fotoğraflarını Hidayet Türkoğlu, Twitter hesabından #SporYapSağlıklıKal ve #SağlıklıYaşam etiketleriyle paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bakanlarla basketbol oynadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bakanlarla basketbol oynadı - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bakanlarla basketbol oynadı - Resim : 3

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bakanlarla basketbol oynadı ile ilgili etiketler Hidayet Türkoğlu Mehmet Muharrem Kasapoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.