Cumhurbaşkanı Okul açıklaması! 1 Mart okullar açılıyor mu? 1 Mart'ta kaçıncı sınıflar açılacak? Özel eğitim 1 Mart'ta açılıyor mu?

Cumhurbaşkanı Okul açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1 Şubat kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamaya göre okullar kademeli olarak 1 Mart 2021 tarihinde açılacak. Peki, hangi sınıflar açılacak?

Cumhurbaşkanı Okul açıklaması!  Okullar 1 Mart tarihinde açılacak mı, hangi sınıflar açılacak sorularının yanıtı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yaptığı son dakika açıkalamasıyla belli oldu.

1 MART OKULLAR ÇAILIYOR MU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada yüz yüze eğitim kararlarına da değindi. Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

Köy okullarında 15 Şubat'ta eğitim öğretim başlamasını kararlaştırdık.

8 ve 12. sınıflar ile ilkokul ve özel eğitim okullarındaki eğitim-öğretimin 1 Mart'ta başlaması için hazırlıklara başlanacak.

Cumhurbaşkanı Okul açıklaması! 1 Mart okullar açılıyor mu? 1 Mart'ta kaçıncı sınıflar açılacak? Özel eğitim 1 Mart'ta açılıyor mu? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 Mart Okullar açılıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.