Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vefası... Kasımpaşa'ya geldi, börekçi Zafer'i unutmadı

Kasımpaşa'da yapımı devam eden Divanhane Müzesi'nde dün incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, meşhur Kasımpaşa Börekçisi'nin sahibi Zafer Ağırgün'ü unutmadı. Büyük bir vefa örneği sergileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Börekçi Zafer'i telefonla arayınca renkli anlar yaşandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün, Kasımpaşa'da yapımı devam eden Divanhane müzesinde incelemelerde bulundu. 

Çocukluk ve gençlik zamanlarının geçtiği Kasımpaşa'ya giden Cumhurbaşkanı Erdoğan meşhur Kasımpaşa börekçisini unutmadı. 

Müzede incelemelerde bulunduğu sırada Kasımpaşa'nın meşhur börekçisinin sahibi Zafer Ağırgün'ü soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beyoğlu Belediyesi Meclis Üyesi Uğur Er'in telefonundan Börekçi Zafer'i aradı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN VEFA ÖRNEĞİ...

Büyük bir vefa örneği gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan ile  Börekçi Zafer'in konuşması samimi anlara sahne oldu. 

"BÖREKLERİ YEDİK MAŞALLAH BİR GERİLEME YOK"

"Kasımpaşa'ya gelmişken senin dükkanındaki böreklerden de aldırtayım istedim. Şöyle bir tarihi analım. Bu tarihi anarken Zafer'i anmamak mümkün değildi." diyen Erdoğan'ın "Böreklerini yedik maşallah bir gerileme yok." sözleri tebessüm ettirdi. 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vefası... Kasımpaşa'ya geldi, börekçi Zafer'i unutmadı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Kasımpaşa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.