Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibi kaza yaptı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize, Gümüşhane ve Bayburt programında görev yapan koruma ekibinden görevlilerini taşıyan minibüs, Ankara’ya dönüşleri sırasında Giresun’un Görele ilçesinde kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon’dan Giresun istikametine gitmekte olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize, Gümüşhane ve Bayburt programında görev yapan koruma ekibinden görevlileri ve eğitimli polis köpeklerini taşıyan minibüs, Görele ilçesi Liman Kavşağı’nda bir otomobil ile çarpıştı.

kaza2

Kaza sonrasında korumaları ve görevli köpekleri taşıyan minibüs takla atarken, otomobil de ve minibüste bulunan 4 kişi yaralandı. Minibüste sıkışan polisleri ve koruma köpeklerini Görele Belediyesi İtfaiye ekipleri ve kazayı görüp bölgeye gelen vatandaşlar kurtardı. Yaralılar Görele Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

kaza3

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibi kaza yaptı... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan kaza Görele koruma ekibi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.