Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gazetede çıkan ilk haberi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili yazılı basında yer alan ilk haber, 66'ıncı yaş gününde gün yüzüne çıktı. 1972 tarihi taşıyan haberde, Erdoğan’ın katıldığı bir münazara yarışmasından birincilikle çıktığı bilgisi yer alıyor.

26 Şubat 1954’te doğan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün 66 yaşına bastı.

YAZILI BASINDA YER ALAN İLK HABERİ

Sosyal medyada #İyikiDoğdunMilletinAdamı etiketiyle gündeme oturan Başkan Erdoğan’la ilgili olarak yazılı basında yer alan haber de tekrar gün yüzüne çıktı.

Akşam gazetesinden Enes Özdemir'in ulaştığı, 17 Ocak 1972 tarihli Bizim Anadolu gazetesinde “İstanbul İmam-Hatip Okulu fikir tartışmasında galip geldi” başlığıyla çıkan haber yer alıyor. 

JÜRİDEN 5895 PUAN ALDI

Söz konusu haberde, Yeşilay’ın düzenlediği liseler arası münazara yarışmasında ferdi sıralamada ilk üç dereceyi İstanbul İmam Hatip Okulu öğrencilerinin kazandığı bilgisi yer alıyor.

“Öğrenciyi kötü alışkanlıklardan okul mu, yoksa aile mi daha çok uzaklaştırır?” konusunda “Okul uzaklaştırır” tezini savunan Recep Tayyip Erdoğan, Ali Kul ve Seyfettin Esenlik’ten oluşan İstanbul İmam Hatip Okulu ekibinin iyi bir savunma yaparak jüriden 5895 puan kazandığı belirtildi.

İşte o haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gazetede çıkan ilk haberi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gazetede çıkan ilk haberi - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gazetede çıkan ilk haberi - Resim : 3


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gazetede çıkan ilk haberi ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazete akşam
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.