Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin ile ilgili sözlerine Fazıl Say'dan tam destek: Tüm dünya kulak vermeli

İsrail'İn Gazze'ye düzenlediği saldırıların şiddeti her geçen gün artıyor. İsrail'in en son Gazze'de bir hastane bombalamasının ardından tüm dünyadan tepkiler yağarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tepkisi konusunda Fazıl Say'dan tam destek geldi.

İsrail'in Gazze ablukasının soykırıma dönüşmesi el-Ehli Baptist hastanesine düzenlediği saldırı ile tamamen ortaya çıktı. Türkiye'den de sanat dünyasının tepkilerine neden olan bu olayda en son mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tepkisi de eklendi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan; 

"Saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İçerisinde kadınların, çocukların, masum sivillerin olduğu bir hastaneyi vurmak, İsrail’in en temel insani değerlerden yoksun saldırılarının son örneğidir. Gazze’de yaşanan ve tarihte benzeri olmayan bu vahşeti durdurmak için tüm insanlığı harekete geçmeye davet ediyorum.” sözleriyle yaşananlara tepki gösterdi" sözleriyle tepki vermişti. 

FAZIL SAY: "TAMAMEN AYNI FİKİRDEYİM"

Fazıl Say da sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın haberini paylaşarak, “Tamamen aynı fikirdeyim. Teşekkürler bu sağduyulu açıklama için. Tüm insanlar bu savaşı durdurmak için bir şeyler yapmalı. Netanyahu savaş suçu, soykırım, katliamlar suçundan yargılanmalıdır. Filistinlilere özgürlük. İnsanlık için. Yeter artık bu vahşet! Hastane bombalamak ne demek? Tüm dünya barış için bu çağrıya kulak vermeli!” sözleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail tepkisine destek vermiş oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin ile ilgili sözlerine Fazıl Say'dan tam destek: Tüm dünya kulak vermeli ile ilgili etiketler Fazıl Say Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.