Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duygu dolu anları: "Benim kahramanım sizsiniz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı Konya Gençlik Buluşması'nda bir vatandaşın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile anısını anlatması üzerine duygu dolu anlar yaşandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı Konya Gençlik Buluşması'nda duygu dolu anlar yaşandı. 

"BENİM KAHRAMANIM SİZSİNİZ"

Mikrofonu eline alan bir vatandaş, 15 yıl önce bir kaza geçirdiğini ve ağır yaralandığını anlattı. O dönemlerde Sayın Emine Erdoğan ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisiyle çok ilgilendiğini söyleyen vatandaş, Erdoğan'ın kendisini hastanede ziyaretine geldiğini anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini sürekli takip ettirdiğini ve tedavi masraflarını üstlendiğini anlattığı o anlarda duygu dolu anlar yaşandı. 

Vatandaşın "Herkesin bir kahramanı vardır, benim kahramanım da sizsiniz" sözleri üzerine Erdoğan'ın da duygulandığı görüldü. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duygu dolu anları: "Benim kahramanım sizsiniz" ile ilgili etiketler Konya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.