Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM konuşmasına büyük ilgi! Liderlere fark attı...

Dün Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu Salonu'nda konuşan liderler arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın videosu en çok izlenen video oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın videosu 3.8 bin izlenmeyle diğer liderlere fark attı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurul Salonu'nda BM'nin 77’nci Genel Kurulu görüşmelerinde katıldı. 

ERDOĞAN'DAN ÖNEMLİ MESAJLAR

BM Genel Kurulu'nda katılımcılara dün hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında önemli mesajlar verdi. 

Rusya-Ukrayna savaşına değinen Erdoğan, "Krizden onurlu çıkış imkanı verecek diplomatik bir çözüm bulunmalı" dedi.

Ege ve Doğu Akdeniz'deki gerilim üzerinden Yunanistan'a sert tepki gösteren Erdoğan, "Yunanistan tahrik siyasetini bırakmalı" dedi. Cumhurbaşkanı terörle mücadelede dayanışma istediği uluslararası topluma KKTC'yi resmen tanıma çağrısı da yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM konuşmasına büyük ilgi! Liderlere fark attı...

ERDOĞAN'IN KONUŞMASINA BÜYÜK İLGİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması dünya genelinde de ilgiyle takip edildi. 

Birleşmiş Milletler 'in (BM) YouTube hesabında dün konuşan liderler arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın videosu en çok izlenen videoların başını çekti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın videosu 3.8 bin izlenmeyle diğer liderlere açık fark attı. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM konuşmasına büyük ilgi! Liderlere fark attı... ile ilgili etiketler Erdoğan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan BM Birleşmiş Milletler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.