Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya Başbakanı'na çektiği ayarı Kurtlar vadisine uyarladılar: Kestane yaptı, çizdi gitti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile düzenlediği ortak basın toplantısında söylediği sözler tüm dünyada büyük yankı uyarlanmıştı. Erdoğan'ın bu sözleri ünlü dizi Kurtlar Vadisi'ne uyarlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile düzenlediği ortak basın toplantısı sırasında, işgalci İsrail'in soykırım saldırıları yaptığı Filistin ve Gazze ile ilgili yaptığı açıklamalar tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı.

Berlin'de düzenlenen basın toplantısında İsrail'in kendini savunma hakkının olduğunu yineleyen Olaf Scholz'un ardından sözü devralan Erdoğan "İsrail'e borçlu olanlar rahat konuşamıyorlar, bizim İsrail'e herhangi bir borcumuz yok." sözlerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözleri Kurtlar Vadisi dizine uyarlandı ve bu video sosyal medyada gündem oldu.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya Başbakanı'na çektiği ayarı Kurtlar vadisine uyarladılar: Kestane yaptı, çizdi gitti... ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya Kurtlar Vadisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.