Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı şaşırtan pankart: Bu ne zeka bu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’de katıldığı programda kendisine sevgi gösterisinde bulunanlardan birinin açtığı ‘Paradan altı sıfırı attık masadan da atacağız’ pankartına şaşırarak, “Maşallah bu ne zeka bu ne zeka. Dört dörtlük aynen öyle.” ifadeleriyle tepkisini gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Denizli’de düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

Burada kalabalığı selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına başlamadan kendisine açılan bir pankarta şaşırarak tepki gösterdi.

Erdoğan, açılan pankarta şöyle tepki gösterdi:

“Şu kızımıza bak kızımıza. Nereden bulmuş bunu. ‘Paradan altı sıfırı attık masadan da atacağız’ demiş. Maşallah bu ne zeka bu ne zeka. Dört dörtlük aynen öyle. Bizim atmamıza gerek yok zaten altı sıfırları atmaya alıştık, onları da alıştırdık.”

Daha sonra salonda kopan alkış tufanının ardından gençler ‘AK Gençlik burada herşey yolunda’ tezahüratları yaptı.

Erdoğan ise sloganlara, “Nereden bulmuşlar bunları aman Ya Rabbi. Allah sizlerden razı olsun” sözleriyle karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı şaşırtan pankart: Bu ne zeka bu ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.