Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çocuklarıyla tehdit edebilen bir radikal!

Türk sinemasının önemli isimlerinden Tarık Akan, kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Türkiye onu sinemadaki yakışıklı yüzü kadar, çirkin siyasi mesajları ile de hatırlayacak

66 yaşında hayata veda eden Tarık Akan, rol aldığı 111 filmle Türk sinemasına adını altın harflerle yazdırdı.

Türk sinemasının "en yakışıklı jönü" olarak bilinen Tarık Akan'ın "yakışıklı" yüzü dışında, tartışmalı siyasi yüzü de hep gündemdeydi.

CUMHURBAŞKANI'NA TEHDİT

Tarık Akan, nisan ayında, FETÖ darbe girişiminin hemen öncesinde apar topar yurt dışına çıkan Cumhuriyet Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve gazetenin röportajcısı Ceren Çıplak ile buluşmuş ve skandal açıklamalar yapmıştı.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmaları neden çıldırtıyor sizi?" sorusuna yanıt veren Akan, Erdoğan'ı çocuklarıyla üstü kapalı olarak tehdit etmişti.

Akan, "Bu yaşıma kadar ülkemde şunu gördüm ki hesabı sorulmayan çok az ve küçük şeyler var. Yapılan bütün hataların önünde sonunda bir şekilde hesabı soruluyor. Peki senden sonra çocukların var, bu hesap çocuklarına sorulduğu zaman düşünmüyor musun onların ne acılar çekeceğini. Elinde hiçbir kanıt, belge yok. Aldığı yanlış tüyolara göre yorum yapmak kadar yanlış bir şey olamaz. Onun için Cumhurbaşkanı bugün var yarın hiçbirimiz olmayacağız. Sırayla gidelim yeter ki. Sonra geriye kalan Cumhurbaşkanı’nın yakınlarının çok acı çekeceğine eminim. Hesapları sorulacak." demişti.

Tarık Akan'ın bu sözleri kamuoyunda büyük yankı uyandırmış ve ünlü sanatçıya sert tepkiler gelmişti.

SAVCI KİRAZ'IN KATİLLERİNE "TERÖRİST" DİYEMEDİ

Tarık Akan'ın büyük eleştiriler aldığı açıklamarından biri de DHKP-C'li teröristler tarafından şehit edilen Savcı Selim Kiraz hakkındaydı.

İstanbul Adliyesi'ne yönelik kanlı baskının ardından bir televizyon kanalına konuşan Tarık Akan, DHKP-C'li teröristlere, "terörist" diyemedi.

"Ben öyle bir laf kullanmak istemiyorum" diyen Tarık Akan "Yapılan eylem yanlış oraya girmeleri yanlış diyorum. Ben onlar için terörist lafını kullanmam" ifadelerini kullandı. / SuperHaber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çocuklarıyla tehdit edebilen bir radikal! ile ilgili etiketler Tarık Akan Erdoğan Can Dündar DHKPC Savcı Kiraz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.