Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Türkiye Yüzyılı belediyeciliği' mesajı: Hedefimiz ülkemizdeki bin 393 belediyenin tamamına yakınını kazanmaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaklaşan yerel seçimlerle ilgili önemli mesajlar verdi. "Yolunu, kaldırımını çözememiş muhalefet belediyelerinin karşısına Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği ile çıkacağız." diyen Erdoğan, "Hedefimiz ülkemizdeki bin 393 belediyenin tamamına yakınını kazanmaktır." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Kongremizin ardından 31 Mart seçimleriyle ilgili hazırlıklarımızı başlattık. Seçim takvimimiz ilerliyor. Temayül yoklamalarımızı tamamladık. Yarın kamu görevlilerinin istifa süresi doluyor. Meclis üyeliği için başvuruları 3 Aralık'a kadar alacağız. Biz de gündemimizi işletiyoruz. Milletimizin huzuruna en doğru, en gayretli isimlerle çıkmanın çabasındayız.

Cumhur İttifakı ortağımız MHP ile görüşmelerimiz olumlu bir mecrada karşılıklı anlayış ve saygı ekseninde devam ediyor. Biz de dün Sayın Devlet Bahçeli'yi Külliyemizde ağırladık. Verimli bir görüşme gerçekleştirdik. 15 Temmuz gecesi meydanlarda kurulan ittifakımızı daha da güçlendirerek geleceğe taşıma azmindeyiz.

Milli irade düşmanlarına karşı, 15 Temmuz gecesi meydanlarda kurulan ittifakımızı daha da güçlendirerek geleceğe taşıma azmindeyiz. Gayemiz, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 5 yıldır hizmetsizlik girdabında boğulan şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tekrar buluşturmaktır.

BAHÇELİ İLE GÖRÜŞMESİ

Dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Meydanlarda kurduğumuz ittifakı daha da güçlendirerek geleceğe taşıma niyetindeyiz.

"İSTANBUL, CHP ZİHNİYETİNİN ELİNDE ESKİ GÜNLERİNİ MUMLA ARAR HALE GELDİ"

Gayemiz, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 5 yıldır hizmetsizlik girdabında boğulan şehirlerimizi 'Gerçek Belediyecilik' ile tekrar buluşturmaktır.

Dünyanın göz bebeği olan İstanbul, CHP zihniyetinin elinde eski günlerini mumla arar hale geldi.

Şehirlerimizin beş sene daha kaybetmesine izin vermeyeceğiz. Çok daha yüksek oy oranlarıyla kazanacağız. 

AK Parti döneminde sakinlerinin yaşamaktan keyif aldıkları aziz İstanbul, CHP döneminde sıkıntılar çekti. Bugün de İstanbullu kardeşlerimiz gözü yolda, otobüs bekliyor, metrobüs bekliyor. AMa bunların hiçbiri vaktinde gelmiyor. Hadi geldi diyelim bakımsızlıktan yolda kalıyor. CHP'li belediyelerin alameti farikası, vatandaşa nasıl hizmet edilir bilmiyor. Umurlarında da değil. Milletin sıkıntılarına çözüm aramak gibi bir niyetleri yok. Alışmışlar istismar siyasetine. Bir de bunu utanmadan sıkılmadan kameralar önünde rahatlıkla söylüyorlar. Vatandaşımız bunlardan en küçük hizmet görse halay çekiyor. Çöpü toplandı diye kurban kesecek. Hale bak. Milletimiz inşallah bu cendereden 31 Mart'ta çıkacak. Tekrar kazanacağız..

DEPREM BÖLGESİNDEKİ ÇALIŞMALAR

Deprem bölgesinde 46 bin konutu aralık ayında hak sahiplerine teslim edeceğiz.

(CHP'li belediyeler) Alışmışlar 'tıpış tıpış bize oy vereceksiniz' demeye, şehirlerine hizmet etme gereği bile duymuyorlar.

"HER KARIŞ TOPRAĞI ESER VE HİZMETLE DONATAN BİZİZ"

Muhalefet cenahı hizmet yarışında bizimle boy ölçüşemeyeceğini bildiği için yalan ve iftiraya sarıldı. Siyasi ihtirasları uğruna 1970 ve 1990'lı yıllarda yaşanan sıkıntıların nedeni olan sosyal fay hatlarını kaşımaktan çekinmemeleri bizi endişelendiriyor. Astlık üstlük ilişkisi kurmaya çalışan zihniyet tek parti faşizmi özentisi olabilir. Milletimiz Demokrat Parti'yi ve Menderes'i bu devrimi başlattığı için kalbinin en mutena köşesinde yaşatıyor.

Doğusuyla batısıyla, her karış toprağını aynı standartla eser ve hizmetle donatan biziz. Her alanda yaptığımız tüm eser ve hizmetleri sunduğumuz insanların kimliğine bakmadık. Bölgelerimiz, şehirlerimiz arasında ayrımcılık yapmadık.

20-30 yıl öncesiyle mukayese ettiğimizde vatandaşlarımızın beklenti seviyeleri çok değişti. Sadece iş, aş, eğitim, sağlık hizmeti sunmak kimseye yeterli gelmiyor. İstihdamı 32 milyonun üzerine çıkarmış, eğitimi anasınıfından üniversitesine erişilebilir kılmış, ulaşım başta altyapısını baştan sona yenilemiş bir ülkede insanların böyle bir hissiyata kapılmasını tabii karşılamamız lazım.

"TÜRKİYE YÜZYILI BELEDİYECİLİĞİ"

Bölgemizde ve dünyanın her alanda kaynadığı dönemde ülkemizin en büyük gücü güven ve istikrar iklimini muhafaza etmesidir.

Yolunu, kaldırımını çözememiş muhalefet belediyelerinin karşısına Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği ile çıkacağız.

Diğer partilerde ortaya çıkan rezillikler AK Parti'nin kapısından giremez. Partimizin kuruluş ilkelerinin arkasındayız.

"İNSANLARIMIZIN SIKINTISINI GÖRMEZDEN GELİYOR DEĞİLİZ"

31 Mart kampanyası sürecinde AK Parti'nin farkını bir kez daha göstereceğiz. İnsanlarımızın sıkınlarını görmezden geliyor değiliz. Türkiye'nin kasıtlı bir saldırı altında olduğunu kimse reddedemez. Yaşamadığımız hadise kalmadı. Milletimizle birlikte bu badireleri karşılamayı başardık. Ülkemizin en büyük gücü istiktar iklimini muhafaza etmesidir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Türkiye Yüzyılı belediyeciliği' mesajı: Hedefimiz ülkemizdeki bin 393 belediyenin tamamına yakınını kazanmaktır ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.