Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşkilatlarıyla bayramlaşma! İsrail'e yeni yaptırım sinyali...

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Bursa İl Başkanlığı'na canlı bağlantıyla katıldı. "Milletimizin sandıkta verdiği mesajı aldık." diyen Erdoğan İsrail mesajı da verdi. Erdoğan "Filistin davasına sahip çıkacağız. Dirayetli duruşu yok sayanları Allah'a havale ediyoruz. İlave tedbirler Gazze’ye yardım ulaşıncaya kadar sürecek" dedi.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin bayramlaşma programında partililere seslendi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Filistin halkı bayramı da hüzünle geçiriyor. 6 ayda bombalanan, şehit olan 34 bin kardeşimizin acısı yüreğimizi dağlıyor. Gazzeli kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun. Bugüne kadar olduğu gibi Filistin davasına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Dik duruşu yok sayanları Allah'a havale ediyorum. Türkiye Gazze'deki zulmün durması için elinden geleni yaptı, yapıyor. Bugüne kadar bölgeye gönderdiğimiz 45 tonluk yardımla en fazla yardım yapan 2. ülke olduk.

 İSRAİL'E YÖNELİK TEBDİRLER ARTIRILACAK

Gazze’ye havadan yardım ulaştırma çabalarımızın engellenmesi dolayısıyla İsrail’e yönelik ilave tedbirler aldık. Gazze’ye kesintisiz, engelsiz ve yeterli miktarda insanı yardım ulaştırılıncaya kadar devam edeceğiz. Ülkemizin 21 yıldır sergilediği dirayetli duruşu yok sayanları Allah'a havale ediyoruz. Yalan üzerinden kendi devletine iftira atanları, akla, vicdana davet ediyorum.

"SANDIKTA VERİLEN MESAJI ALDIK"

Bir kez daha 31 Mart seçim sonuçlarının ülkemize ve şehirlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sandıkta tecelli eden irade ile göreve gelenleri tebrik ediyorum. AK Parti ve Cumhur İttifakı bu süreçten güçlenerek çıkacak. Milletin sandıkta verdiği mesajları analiz ediyoruz. Geçen hafta gerçekleştirdiğimiz MYK toplantısında bunun ilk adımını attık. İstişarelerimize devam edeceğiz.


Kendimizi yenileme konusunda her zaman farkımızı ortaya koyduk. AK Parti bundan güçlenerek çıkacaktır. Sizlerden de tefrikaya düşmemenizi, fitne odaklarına karşı uyanık olmanızı bekliyorum. Rabbim birlikteliğimizi daim eylesin.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşkilatlarıyla bayramlaşma! İsrail'e yeni yaptırım sinyali... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.