Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Temmuz zammı müjdesi: 'Talimat verdim'

Kabine toplantısı sonrasında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, binlerce vatandaşın merakla beklediği zam müjdesini açıkladı. Erdoğan, asgari ücretin artışıyla ilgili talimat verdiğini ve NATO zirvesi dönüşünde müjdeyi vereceklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

SON DAKİKA ASGARİ ÜCRET ZAMMI AÇIKLAMASI

Başkan Erdoğan, Türkiye'de milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret zammı, memur ve emeklilerin zammıyla ilgili müjdeli haberi duyurdu.

Başkan Erdoğan, asgari ücrete zam yapılacağı müjdesini verdi.  Erdoğan, kamu çalışanları ve emeklilere enflasyon farkının verileceğini açıkladı.

Başkan Erdoğan açıklamasında, ''Asgari ücretin yeniden değerlendirilmesini istedim. Bakanlığımız belli sayıya göre işçi çalıştıran işletmeleri gözeten şekilde bir düzenleme yapacaktır. İnşallah en kısa sürede müjdeli bir haberi paylaşmak istiyoruz. Asgari ücret artışı yapılırken Bakanlığımız, özellikle belli sayıya kadar personel çalıştıran işverenleri gözetecek bir yöntem de geliştirecektir. " dedi.

8 TEMMUZ'DA ZAMLI

Ayrıca Erdoğan, Temmuz ayı memur maaşlarının Kurban Bayramı öncesinde 8 Temmuz'da zamlı haliyle ödeneceneğini duyurdu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Temmuz zammı müjdesi: 'Talimat verdim' ile ilgili etiketler zam Temmuz asgari ücret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.