Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaretler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da iki sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan önce yapımı devam eden Atatürk Kültür Merkezine gitti sonrasında ise Taksim Camii'ni ziyaret etti. Taksim Meydanı'nı yürüyerek geçen Erdoğan, burada meşhur Beyoğlu Kestanecisi'nden alışveriş yaparak vatandaşlara kestane ve közlenmiş mısır ikram etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı devam eden Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğle saatlerinde Kısıklı'daki konutundan önce Vahdettin Köşkü'ne, ardından da Taksim'de yapımı süren AKM'ye geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaretler

AKM'de incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kültür ve Turizm İl Müdürü Coşkun Yılmaz, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve diğer yetkililer eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaretler - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan AKM'nin sonrasında ise Taksim Cami'ne gitti. Taksim Camii'nin ramazan ayında ibadete açılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüzde 86'sı tamamlanan AKM'de en son 30 Ekim 2020'de incelemelerde bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaretler - Resim : 3

VATANDAŞLARA KESTANE VE MISIR İKRAM ETTİ

Taksim Meydanı'nı yürüyerek geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meşhur Beyoğlu Kestanecisi'nden alışveriş yaptı. Erdoğan, kestaneci ile sohbet ettikten sonra vatandaşlara ve kendisini takip eden gazetecilere, kestane ve közlenmiş mısır ikram etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaretler - Resim : 4
Erdoğan, ödeme yaptığı sırada kestanecinin para istememesi üzerine , "Olmaz olmaz, hakkın bana geçerse ben ne yaparım." dedi. Cüzdanını çıkartıp kestane ve mısırların parasını ödeyen Erdoğan ardından "Hakkını helal et." diyerek helallik istediği kestanecinin elini öpmek istemesi üzerine de "Ben el öptürmüyorum. Annenin elini öp, babanın elini öp, annenin bir de ayağının altını öp." tavsiyesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaretler - Resim : 5

Yanına gelen vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Erdoğan, çocuklara da oyuncak hediye etti.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz ziyaretler ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Taksim Camii Atatürk Kültür Merkezi İstanbul ziyaret taksm
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.