Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Emrah Büke'nin ailesine başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit polis memuru Emrah Büke'nin ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da görevi başında geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru Büke'nin ailesine mesaj göndererek, başsağlığı dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Emrah Büke'nin ailesine başsağlığı mesajı

ŞEHİT BÜKE İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Ümraniye'de görevi esnasında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan polis memuru Emrah Büke için İstanbul Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde düzenlenen törene, şehit polisin annesi Nuran, babası Erdal Büke ve aile yakınlarının yanı sıra İstanbul Valisi Davut Gül, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile çalışma arkadaşları katıldı.

Aktaş, törende, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Emrah Büke'nin, dün Atatürk Mahallesi Şile Yolu Elmalıkent köprü altı bağlantı yolunda resmi motosikletiyle seyir halindeyken, virajı alamayarak tek taraflı trafik kazası yaptığını hatırlattı.

Aktaş, kazada ağır yaralanan Büke'nin kaldırıldığı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Emrah Büke'nin ailesine başsağlığı mesajı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.