Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'sandıklara sahip çıkın' çağrısı

Türkiye genelinde oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Sandıklara sahip çıkma çağrısında bulunan Erdoğan, "Son oy sayılana ve sonuçlar kesinleşinceye kadar tüm kardeşlerimden görevli oldukları sandıkların başından ayrılmamasını, milletin iradesine sonuna kadar sahip çıkmasını önemle rica ediyorum…" dedi.

Vatandaşlar yerel seçimlerde oy kullanmak için sandık başına gitti. Sabah saat 08.00'de başlayan oy verme işlemi yoğun katılımla sürdü.

Oyların kullanılmasının ardından saat 17.00 itibariyle ülke genelinde sandıklar kapandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Sandıkların kapanmasıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

Oy verme işleminin bittiğini belirten Erdoğan, sandıklara ve oylara sahip çıkma çağrısı yaptı.

OYLARA SAHİP ÇIKMA ÇAĞRISI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son oy sayılana kadar sandık başından ayrılmaların olmaması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Kıymetli yol ve dava arkadaşlarım… Saat 17.00 itibarıyla tüm yurtta oy verme işlemi sona erdi. Şimdi sandıklara, oylara sahip çıkma vakti. Son oy sayılana ve sonuçlar kesinleşinceye kadar tüm kardeşlerimden görevli oldukları sandıkların başından ayrılmamasını, milletin iradesine sonuna kadar sahip çıkmasını önemle rica ediyorum…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'sandıklara sahip çıkın' çağrısı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Yerel seçim Cumhurbaşkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.