Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pitbull dehşeti sonrası belediyelere çağrı: Hayvan barınakları kurulmalı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılcahamam'da "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nda Gaziantep'te 4 yaşındaki bir kız çocuğun pitbull köpeği tarafından ağır yaralanmasına değindi. Belediyelere hayvan barınakları kurması çağrısında bulunan Erdoğan, "Sahipsiz hayvanlarının yerinin sokaklar değil barınaklar olduğunu unutmamalıyız. " dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam'da "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nda önemli açıklamalarda bulundu. 

Gaziantep'te dün 2 pitbull cinsi köpek tarafından bir sitenin bahçesinde ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş konusuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanlarına çağrı yaptı. 

"SAHİPSİZ HAYVANLARIN YERİ SOKAKLAR DEĞİL BARINAKLAR"

"Maalesef medyada çocuklara saldıran başıboş köpeklerle ilgili üzüntü verici hadiselere rastlıyoruz. Sahipsiz hayvanlarının yerinin sokaklar değil barınaklar olduğunu unutmamalıyız." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sahipsiz hayvanlar için lütfen ön alın, sıcak barınaklar kurarak pek çok gönül kazanabiliriz, kazanabilirsiniz. Barınaklar sorununu hep birlikte aşmamız gerek." ifadelerini kullandı. 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pitbull dehşeti sonrası belediyelere çağrı: Hayvan barınakları kurulmalı! ile ilgili etiketler Erdoğan pitbull
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.