Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel için ilk yorum: "Yeni gelen de Bay Bay Kemal gibi ilk Demirtaş’a selam verdi. Al birini vur ötekine"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize Merkez Kentsel Dönüşümü ve yapımı tamamlanan diğer projelerin açılışına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamalarda CHP Genel Başkanı seçilen Özgür Özel'e de bir göndermede bulunarak "Yeni gelen ilk kime selam verdi? Selahattin Demirtaş’a ve Osman Kavala’ya. Al birini vur öbürüne." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de katıldığı açılış töreni sırasında vatandaşlara seslendi. Erdoğan aynı zamanda CHP Genel Başkanı seçilen Özgür Özel ile ilgili de ilk yorumların dile getirdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel için, "Bay Bay Kemal kime bay bay dedi? Selahattin Demirtaş’a, Osman Kavala’ya bay bay dedi. Yeni gelen ilk kime selam verdi? Selahattin Demirtaş’a ve Osman Kavala’ya. Al birini vur öbürüne." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

40 yaşında İstanbul Belediye Başkanı oldum, İstanbul'u çöpten çukurdan kurtardık. 50 yaşında Başbakan oldum, şu anda 70 yaşıma merdiven dayadığım bugün aşkla, şevkle, tecrübeyle ülkeme hizmet mücadelemi sürdürüyorum.

Yolumu kesmek için kurulan her tuzağın bozulduğunu, her zorluğun kolaylığa dönüştüğünü gördüm. Elde ettiğimiz her başarının gerisinde milletimin hayır duasının olduğunu bilerek bir sonraki safhaya geçtik.

"ARTIK BU ÜLKEDE CUNTACILARIN SESİ ÇIKMIYOR"

Karşımda aldığım rakama göre 40 bin kişi var. Kentsel dönüşümü yaptığımız şu Rize merkezdeki şu güzellik ayrı bir gurur veriyor. Dün neydi buralar bugün ne oldu? Dükkanlar, mağazalar çalışmaya başladığında tüm ofisler çalışmaya başladığında herkes konutlarına yerleştiğinde buraların ne anlama geleceğini herhalde takdir edeceksiniz.

Aradan geçe 21 yıla dönüp baktığımızda artık hiçbir şeyin aynı olmadığı kıvancını yaşıyoruz. Artık bu ülkede darbecilerin borusu ötmüyor. Artık bu ülkede cuntacıların sesi çıkmıyor. Artık bu ülkede vesayetçilerin tekeri dönmüyor. Artık bu ülkede doğmamış çocuğundan yaşlısına kadar "Ne olacak halim" endişesi taşımıyor.

 Şimdi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla çıtayı en tepeye çıkartıyoruz. Asılar sonra milletimiz yeniden dünyada hak ettiği yeri alabileceğini görüyor. Eskisinden daha çok çalışmamız gereken bir döneme giriyoruz. Dünyada yaşananları görüyorsunuz, adeta bir ateş çemberinin ortasındayız. Hamd olsun bu ateşin ülkemize zarar vermesini önleyecek dirayete sahibiz. Karadeniz'e barış gelecekse emin olun bizimle gelecek. Suriye ve Irak'taki kardeşlerimiz güvende kalmasını biz sağlayacağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel için ilk yorum: "Yeni gelen de Bay Bay Kemal gibi ilk Demirtaş’a selam verdi. Al birini vur ötekine"

GAZZE MESAJI

Filistinli kardeşlerimizin zalimin elinden kurtarılması, Gazze'de işlenen katliamların durdurulması da bizim boynumuzun borcudur. Filistin'de çocukları, anneleri, masumları öldüren katillerin yakasından yapışmak bizim insani vazifemizdir. Bu alçakça katliamı yapanların yüzlerine gördüğümüz her yerde bunu haykırmak da bizim görevimizdir.

Biz Filistin meselesinde gözükenden çok daha fazlasını yapıyoruz. Gazze'deki kardeşlerimizi asla çaresiz bırakmıyoruz, bırakmayacağız.

ÖZGÜR ÖZEL İÇİN İLK YORUM

Bay Bay Kemal kime bay bay dedi? Selahattin Demirtaş’a, Osman Kavala’ya bay bay dedi.

Yeni gelen ilk kime selam verdi? Selahattin Demirtaş’a ve Osman Kavala’ya. Al birini vur öbürüne. E sen her yenilgide Bay Kemal’in yanındaydın? Ne farkın var?

Bunlar terör örgütleri ile omuz omuza yürüdü. Zannettiler ki biz terör örgütlerini yanımıza alırsak seçim kazanırız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel için ilk yorum: "Yeni gelen de Bay Bay Kemal gibi ilk Demirtaş’a selam verdi. Al birini vur ötekine" ile ilgili etiketler Rize Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.