Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: 8 ay önce kucaklaşacağız diyenler şimdi kavga ediyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa'da Sivil Toplum Kuruluşlarıyla buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Muhalefete sert tepki gösteren Erdoğan, "8 ay önce kucaklaşacağız diyenler şimdi kavga ediyor.Ülkemizin siyaseti adına gerçekten üzüntü verici günlerden geçiyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa'da Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Buluşma Programı’nda konuştu. 

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar;

Biz milletimiiz içi varız. Milletimizle birlikte varız. Vatandaşımıızn her problemine çözüm üretmeye çalışmak boynumuzun borcudur.

TOGG RAKİPLERİNİ KISKANDIRIYOR

Devrim otomobili gibi diri diri toprağa gömmeye çalıştıkları Togg, rakiplerini kıskandırmaya devam ediyor. Fabrikası yok dedikleri araçlar İtalya'dan geliyor dedikleri, aracın üretim hattının Bursa'da olmasını dahi eleştirdikleri Togg, giderek artan üretim kapasitesiyle rakiplerini kıskandırmaya, hazımsızları rahatsız etmeye devam ediyor. Batarya fabrikamızın da şimdiden şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.

MUHALEFETE TEPKİ

Muhalefet yapmayı hizmete, esere ve yatırıma düşmanlık olarak gören kifayetsiz muhterisleri kendi sığ dünyalarında baş başa bırakıyoruz. 8 ay öncesine kadar, Türkiye’yi birlikte yönetmekten bahsedenler bugün birbirine demediklerini bırakmıyor, sabah akşam kavga ediyor.

Millete umut diye açıkladıkları Cumhurbaşkanı adayını siyasetten emekli ettiler. Bay Kemal'e cüzzamlı muamelesi yaptılar. Kendi aralarında paylaşım kavgasına tutuştular. Gün geçmiyor ki milletçe yüzümüzü kızartacak bir skandala, bilhassa gençlerimizin siyaset kurumuna yönelik zedeleyen ayak oyununa şahit olmayalım. Gerçekten üzüntü verici günlerden geçiyoruz.

Bizim kanaatimize göre ortaya saçılanlar buzdağının sadece görünen kısmıdır. Turpun büyüğü aslında heybededir. Tamamen siyaset mühendisliği ürünü bir proje olan 6'lı Masa kurgusunun organizatörleri eninde sonunda ortaya çıkacaktır.

Biz elbette siyasi rakiplerimizin kendilerini böyle bir duruma düşürmesini arzu etmeyiz. Hele hele toplumumuzun belli kesimlerinde yayılan karamsarlık dalgasını demokrasimiz adına ürkütücü buluyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: 8 ay önce kucaklaşacağız diyenler şimdi kavga ediyor! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Bursa
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.