Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler! ''Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bitlis'te katıldığı Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Bunların ne ülkeyi yönetecek kapasitelerinin ne de böyle niyetleri olmadığı ortaya çıkmıştır. Bunların kendi koltuklarını korumak dışında hiçbir gündemleri yok. Sorun varsa çözecek olan Cumhur İttifakı olarak biziz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bitlis Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın törendeki konuşmasından satır başları şöyle:

3600 KİŞİYE YENİ İSTİHDAM

Tüm Bitlis'e selamlarımı gönderiyorum. Hem Anadolu'nun kapılarını bizlere açan muhteşem zaferi kutlayalım, hem de yapımı tamamlanan eserlerin toplu açılışını yapalım dedik. 12,5 milyar liralık kamu ve özel sektör yatırımlarını resmen hizmete alıyoruz. Bu yatırımlar arasında il özel idarelerinden müftlüğe tüm kurumların hizmet ve projeleri bulunuyor. 75 kalem eser ve hizmeti Bitlis'in istifadesine sunmuş oluyoruz. Bitlis OSB'de 34 firmamızın açılışını yapıyoruz.

Bitlis kamu yatırımlarının yanında özel sektör yatırımlarıyla kendinden söz ettirmeye başladı. Özel sektörün şehrimize olan ilgisi artıyor. Bitlis tekstil alanında bölgenin üretim merkezi haline geliyor. 3600'den fazla kardeşimiz iş imkanına kavuşacaktır. Törenimizi gerçekleştirdiğimiz Eren Tekstil'i, yöneticilerini, çalışanlarını tebrik ediyorum.

''AYRIM YAPMADAN HERKESE DESTEK OLDUK''

 Devlet olarak bugüne kadar üreten, istihdam oluşturan herkese hiçbir ayrım yapmadan daima destek olduk. Türk ekonomisine katkı verenlere biz de tüm imkanlarımızla sahip çıktık. Türkiye'yi yatırım, istihdam, üretim, ihracat yoluyla büyütme hedefimizi adım adım hayata geçireceğiz. Önümüzdeki dönemde bu fabrikalara ve yatırımları yenileri eklenecek.

Biz kuru sıkı atmayız, konuşurken icraatlerimizle konuşuruz. Referans kaynağımız eserlerimiz ve hizmetlerimizdir. Vatandaşlar arasında ayrım yapmıyorsak il ve bölgeler arasında da ayrım yapmayız. Batıda yaşayan vatandaşlar hangi imkanlardan faydalanıyorsa buradaki kardeşlerimizin de aynısına sahip olması için çalışıyoruz.

40 MİLYAR TUTARINDA YATIRIM

Batıdakiler hangi imkanlardaysa buraya da aynı imkanları getiriyoruz. Bitlis'te 40 milyar lira tutarında yatırım yaptık. Eren Üniversitesini şehrimizle buluşturduk. Spor tesisleri kazandırdık. İhtiyaç sahiplerine 21 yılda toplam 5,5 milyar lira kaynak kullandık. Sağlıkta 1210 yataklı 11 hastane dahil 36 sağlık tesisini hizmete sunduk. Bitlis'te inşa edeceğimiz 12 adet sağlık tesisimiz daha proje aşamasındadır. TOKİ kanalıyla 4 bin 608 adet konutu tamamladık. 310 konutun daha yapımı devam ediyor. 5 adet millet bahçesi projemiz bulunuyor. 3'ünün de yapımı sürüyor. Kentsel dönüşümde 328 adet konut 938 adet iş yerinin dönüşümünü gerçekleştirdik.

''YIL SONUNA KADAR TAMAMLIYORUZ''

Tünelleri ve viyadüklerini inşa ettik, Bitlis çevre yolunu tamamladık. Aralarında çok önemli ulaştırma projelerinin de olduğu diğer yatırımları yıl sonuna kadar tamamlıyoruz. Tatvan çevre yolunu 2025'te hizmete açacağız. Tatvan ve Van feribot iskelelerinin yenilenmesi çalışmalarımız devam ediyor. Bağlantı yollarını ise tamamladık.

Bitlis'in de içinde yer aldığı bölgemiz terör tehdidinden kurtuldukça yeni yatırımlar gelecektir. Bunun işaretlerini turizm başta olmak üzere pek çok alanda görüyoruz.

''ÖLMÜŞ ATI KAMÇILAMANIN KİMSEYE FAYDASI OLMAZ''

Önümüzde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimi var. Bitlis'in yerel seçimlerde tıpkı 2019'daki gibi geleceğine ve iradesine sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. Son 3 ayda şahit olduklarımız muhalefetin içler acısı durumunu bir kez daha göstermiştir. Bunların ne ülkeyi yönetecek kapasitelerinin ne de böyle niyetleri olmadığı ortaya çıkmıştır.

Bunların kendi koltuklarını korumak dışında hiçbir gündemleri yok. Sorun varsa çözecek olan Cumhur İttifakı olarak biziz. Dertlerinize derman üretecek olan yine biziz. 'Türkiye Yüzyılı'nı inşa edecek olan biziz. Son 21 yılda her alanda bunu başardık, bizden önce yapılanların katbekat fazlasını ülkemize kazandırdık.

.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler! ''Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz'' ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Bitlis
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.