Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Miçotakis'e sert tepki: Protokol kaidelerini bilmiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Asya platformunda Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya gelme durumunun olacağını belirterek Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e tepki gösterdi. Erdoğan, "Bir defa protokol kaidelerini bilmeyen bir adam. Programda olmamasına rağmen çıktı konuştu. Ben konuşmamı yaptım. O da çıktı masadan bana cevap vermeye kalktı" dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan medyasında Miçotakis ile tartıştığı yönünde çıkan iddialarla ilgili konuşan Erdoğan, "Bir defa protokol kaidelerini bilmeyen bir adam" şeklinde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Bir defa protokol kaidelerini bilmeyen bir adam. Programda olmamasına rağmen çıktı konuştu. Ben konuşmamı yaptım. O da çıktı masadan bana cevap vermeye kalktı.

Asya platformunda Putin ile bir araya gelme durumu olacak.

Putin’in doğum gününü tebrik edeyim istedim. Devam eden süreçle ilgili arabuluculuğumuza teşekkür etti. Bu başarılı arabulucuğu tebrik ediyorum dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Miçotakis'e sert tepki: Protokol kaidelerini bilmiyor ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.