Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mevlana İdris Zengin için taziye mesajı

Şair ve yazar Mevlana İdris Zengin, geçirdiği kap rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zengin için bir taziye mesajı yayınladı. Erdoğan, Zengin'in ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden yazar ve şair Mevlana İdris Zengin için taziye mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, "Bugün vefat haberini teessürle öğrendiğim mesai arkadaşım, değerli yazar ve şair Mevlana İdris Zengin kardeşimize Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Rabb'im taksiratını hasenata tebdil eylesin, ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun, mekanı cennet olsun." ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

Şair ve yazar Mevlana İdris Zengin geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Zengin'in kardeşi Salih Zengin, Twitter hesabından acı haberi duyurarak Mevlana İdris Zengin'in vefat haberini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mevlana İdris Zengin için taziye mesajı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan mevlana idris zengin taziye başsağlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.