Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mersin'de muhalefete tepki: Projeleri yok, hayalleri siyasi çıkarlarıyla sınırlı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin mitinginde CHP'ye tepki göstererek dikkat çeken eleştirilerde bulundu. "Projeleri yok, hayalleri siyasi çıkarlarıyla sınırlı! " diyen Erdoğan" Kavgadan gözleri bir şey görmüyor." ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi: Yerel seçimlere son 24 gün kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin mitinginde halka seslendi. 

Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar şöyle:

31 Mart akşamı inşallah İstiklal Marşı'na var mısın Mersin? İnsanı, tarihiyle ayrı güzel Mersin'e hiç yatırım yapmayanları siz daha iyi biliyorsunuz.

CHP BELEDİYESİ MERSİN'E NE VERDİ?

Son 21 yılda Mersin'e eser ve hizmet getirdik. Burada hangi belediye vardı? CHP belediyesi. CHP belediyesi Mersin'e ne verdi? 

Akdeniz'de nasıl destan yazdıysak biz istiyoruz ki Mersin'in tamamında destek yazalım. Sadece istismar siyasetiyle bu şehrin önünü tıkayanları görüyoruz. Birbirleriyle kavga etmekten gözleri bir şey görmüyor. Kardeşlerim bunlarda vizyon, program yok, müktesebat zaten yok. Hayalleri siyasi çıkarlarıyla sınırlı.

"GELİN 31 MART'TA DEM MÜPTELALARININ DEVRİNİ KAPATALIM"

Dişe dokunur tek bir projeleri yok, muhalefet hangi vaadini tuttu. Gelin 31 Mart'ta, bu Atatürk istismarcılarının, bu DEM müptelalarının, bu kifayetsiz muhterislerin devrini kapatalım.

MERSİN'E YAPILAN KAMU YATIRIMLARI

210 milyar liranın üzerinde kamu yatırımı yaptık. Şehrimize 2. Devlet üniversitesi olarak Tarsus Üniversitesi’ni kurduk. 49 sağlık tesisi inşa ettik. TOKİ vasıtasıyla 4925 konutu hak sahiplerine teslim ettik. 2251 konutun yapımına devam ediyoruz. Kentsel dönüşümde depreme dayanıksız 3 75 bağımsız bölümün dönüşümü gerçekleştirdik. Ulaştırmada bölünmüş yol uzunluğunu 573 kilometreye çıkardık. Mersin, Adana, Osmaniye, Antep hızlı tren hattında çalışmalarımız etap etap devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mersin'de muhalefete tepki: Projeleri yok, hayalleri siyasi çıkarlarıyla sınırlı! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Mersin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.